“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst

Uitvaart in Lelystad

De uitvaart van een dierbaar persoon wordt vaak gezien als een gedenkwaardig moment voor vrienden, familie en kennissen. Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging heeft dankzij jarenlange ervaring de expertise in huis om alle zaken omtrent de uitvaart bij u uit handen te nemen

Een onderdeel van een uitvaart in Lelystad is ook de locatie. Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging heeft de beschikking over diverse faciliteiten binnen de gemeente Lelystad. Mocht u de uitvaart in Lelystad willen laten plaatsvinden, dan kan dat uiteraard vanuit iedere locatie.

In zorgcentra Laarhof, Laarstaete en De Hoven beschikt Sluijmer & Van Olst over opbaarkamers die 24 uur per dag toegankelijk zijn zodat u op elk gewenst moment van de dag bij uw dierbare kan zijn. Woont u niet in één van de eerder genoemde zorgcentra, dan heeft u toch de mogelijkheid om gebruik te maken van de rouwkamers.

De opbaarfaciliteiten van Sluijmer & Van Olst, zijn ook beschikbaar voor uitvaartondernemers die geen eigen opbaarfaciliteit/locatie hebben binnen de gemeente Lelystad.

 

Begrafenis in Lelystad

Voor een begrafenis in Lelystad is één algemene begraafplaats aanwezig. Deze begraafplaats is gelegen aan de Oostranddreef in Lelystad. Dit is tevens dezelfde locatie als van het crematorium. De begraafplaats is goed onderhouden en kenmerkt zich door zijn ruimte. De afgelopen decennia hebben er een aantal uitbreidingen plaatsgevonden, wat er voor heeft gezorgd dat het gedenkpark aansluit op de wensen en behoefte van de nabestaande en bezoekers. Mocht u vragen hebben over een begrafenis in Lelystad, neem dan gerust contact met ons op.

 

Crematie in Lelystad

In Nederland kiezen steeds meer mensen voor crematie. Het crematorium in Lelystad is gelegen in een rustige omgeving en voorzien van goede faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan een sfeervol ingerichte familiekamer, presentatiemogelijkheden en daarnaast is er ook muziekapparatuur aanwezig. Op het gebied van bereikbaarheid is het crematorium goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer.

 

Contact met uw uitvaartverzorger

Heeft u vragen over een uitvaart in Lelystad neem kunt u ons bereiken via ons telefoonnummer 0341-492826of via het onderstaande contactformulier.

U kunt het zowel het crematorium als de begraafplaats in Lelystad bereiken op het volgende adres:

Oostranddreef 1
8212 AZ Lelystad

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

Uitvaartmuziek

Bloemen

www.neemafscheid.nl